Wymiana rozrządu

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • BaKo
    Classic
    • 2012
    • 22

Wymiana rozrządu

Hmmmm dziur nie zaklejasz ... reszzta jak w poście wyżej... filozofii wielkiej nie ma...
  • rolandr78
    Classic
    • 2010
    • 32

Wymiana rozrządu

Witam serdecznie. Małymi krokami czeka mnie wymiana w mojej Skodzie kompletnego rozrządu przy przebiegu 300000. Znalazłem na allegro coś takiego:

Czy mogę prosić o jakieś opinie czy warto coś takiego zakupić? Z góry dzięki za informację.

Komentarz

• krzysiek13
      L&K
      • 2010
      • 1155

Po pierwsze, to są dobre części, ale nie oryginały :lol:
      Po drugie, cena bardzo atrakcyjna.
      Po trzecie, na przykład ja jestem przeciwny kupowaniu rozrządu przez neta. Gdzie pójdę jak mi poleci, do allegro? :lol:
      Octavia

Komentarz

• aro_40
        RS
        • 2007
        • 1529
        • CAYC 1.6 TDI CR 105 KM

Też kupiłem przez neta i też renomowane firmy i oryginały. Pewnie były oryginały z tych firm, tyle że jakośc jest gorsza niż np. to samo kupione w Wawie na radzymińskiej róg Trockiej - co polecam. Teść tam kupował i kilka dni po mnie zmieniał u tego samego mechanika, który na moim rozrządzie (oryginałach!!!!) nie zostawił suchej nitki
        If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.

Komentarz

• dwaoka
          Elegance
          • 2010
          • 927

rolandr78, ja robiłem u DGW na jego częściach, wzmacniany Gates, pompa SKF, jestem zadowolony, polecam.
          bkc+dsg

Komentarz

• rolandr78
            Classic
            • 2010
            • 32

Dzięki za podpowiedzi-w akim razie podjadę do sklepu w warszawie,ewentualnie zajrzę jeszcze do sklepu w Łodzi i wtedy podejmę decyzję co kupić. Napewno nie będę oszczędzał,bo chcę żeby autko dalej jeździło bezproblemowo

Komentarz

• Mihau
              RS
              • 2009
              • 7461
              • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

rolandr78, napisz tu w sprawie rozrządu http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=23381&start=0
              O2FL 1.8 TSI powered by DYNOSOFT

Komentarz

Pracuję...